SERVICES

MEERDERE OPTIES PER PLAN MOGELIJK

VASTE PRIJS GARANTIE

€395,-

incl. btw

€495,-

incl. btw

€595,-

incl. btw

€995,-

incl. btw

STANDAARD IN ELK PLAN

PDF-bestand

Vandaag de dag kunnen we niet meer zonder PDF. Je gebruikt PDF's namelijk om het belangrijkste werk te doen. De reden waarom het Portable Document Format (meestal afgekort tot 'PDF') is bedacht, is om documenten op een betrouwbare manier te presenteren en uit te wisselen, ongeacht de software, de hardware of het besturingssysteem.

dwg-bestand

Een DWG-bestand is een database van 2D- of 3D-tekeningen gemaakt met een bouwkundig tekenprogramma, een professioneel CAD-programma. Het bevat vectorbeelddata en metagegevens die de inhoud van het bestand beschrijven.

speciale verzoeken op aanvraag

Heb je verbouwplannen, maar je weet nog niet hoe je het aan moet pakken en kun je wel wat interieuradvies gebruiken? Wij zijn er om te helpen. Als interieurarchitecten hebben wij voldoende ervaring met het aanpassen, herinrichten en verbouwen van huizen. Door middel van een eerste gesprek zullen de wensen en eisen vastgesteld worden, die wij als basis zullen gebruiken voor onze ontwerpvoorstellen. Nadat we de eerste voorstellen hebben doorgenomen, zullen wij op basis van je feedback nog een aanpassingsronde doen voor het uiteindelijke ontwerp. Ben je daarna helemaal tevreden, dan kun je met deze tekeningen onder de arm in gesprek met je aannemer en constructeur.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen in een persoonlijk gesprek,  hoe wij jou van dienst kunnen zijn.