VISUALISATIE AANBOUW

voorbeeld - PAKKET D

tekenwerk en visualisatie

AANBOUW VISUALISATIE

Om heel eerlijk te zijn. Dit is mijn eigen verbouwing die ik in 2020 heb uitgevoerd. En wat is er leuker dan je eigen plannen uitwerken en realiteit zien worden. Het eindresultaat komt echt heel erg in de buurt van de visuals. De visuals helpen je echt om overtuigd te raken van je plannen. Wanneer je het zelf moeilijk vind om je voor te stellen hoe iets eruit komt te zien, maar je gaat toch heel veel centen uitgeven aan die verbouwing, dan is dit ideaal.

“Het eindresultaat komt echt heel erg in de buurt van de visuals. Dit helpt enorm in de verbeeldingskracht”

Wij kunnen je helpen met het uitwerken van je aanbouw als jezelf al duidelijk hebt hoe deze eruit moet komen te zien, wat voor type gevel en kozijn je wilt en hoe je de ruimte in wilt delen. Wat daar goed bij kan helpen als je voor jezelf, en voor ons, een moodboard maakt met je keuzes.

NU NOG DE CONSTRUCTIE

Als basis hebben we een tekening nodig van je woning. Wij zullen die verder verwerken in ons tekenprogramma en omzetten naar een bruikbare tekening voor aannemers en constructeurs

Onze tekeningen vertalen jouw wensen en ideeën op papier, maar let op, het zijn geen bouwkundige tekeningen. je zult in sommige situaties een constructeur in moeten schakelen die voor jouw bepaald welk type fundering nodig is, hoe dik die stalen balk moet worden omdat de draagmuur eruit gaat of welke wandopbouw nodig is. Je aannemer kan je wellicht ook helpen of doorverwijzen.

Mocht je nou niet precies weten wat je wilt, maar die aanbouw wil je wel graag. Dan kunnen we je hier ook mee helpen, maar dat kunnen we helaas niet voor een vast tarief doen. Bel ons om te kijken wat we voor je kunnen doen, dan kijken we of we er samen iets moois van kunnen maken!

ONTDEK MEER VOORBEELDEN
Pakket b

Je oude papieren tekening laten  digitaliseren

pakket c

Tekenwerk & indelingsadvies

 

op aanvraag

Tekenwerk, advies en visualisatie

Wat kunnen we doen voor je?

Neem contact met ons op.