PLATTEGROND STUDIES

VOORBEELD - pakket c

TEKENWERK & INDELINGSADVIES

diverse plattegronden

Maud & Bart hebben een leuk huis gekocht, maar beneden was het nog wat ‘hokkerig’. Nadat ze zelf al wat schetsen hadden gemaakt, hadden ze de conclusie getrokken enkele wanden te willen verwijderen. Goede keuze! hierdoor komt er een fijne open ruimte waar de keuken en woongedeeltes in verbinding staan met elkaar.

“De plattegronden gaven ons een goed inzicht van wat er allemaal mogelijk was met de ruimte en was ook heel anders dan we zelf hadden bedacht.”

Voor de indeling lag er al een schets toen ze ons vroegen er nog eens goed naar te kijken en om met enkele varianten te komen. De plattegrond hebben we eerst uitgewerkt op basis van hun indelingsschets. Uiteindelijk zijn wij met andere voorstellen gekomen die de ruimte wat beter benut.

Fijne leefruimte

Door middel van een kleine aanpassing in de hal komt er eigenlijk een extra wand vrij in de woonruimte die te gebruiken is voor een extra wandkast of voor, zoals in dit geval, de kinder speelhoek. Maar ook is er in de ruimte vrijgekomen om een garderobe te integreren.

Een grote ruime keuken met een kookeiland en een groot werkblad met kasten in de rug. Hier kun je heerlijk koken terwijl je gasten of gezin lekker aan de tafel zitten. In de keuken is zelfs nog een klein werkplekje gecreëerd, met daarnaast lage banken met opslag waar de kinderen ook lekker kunnen zitten.

De eettafel staat lekker royaal in de ruimte en staat in verbinding met de keuken, de woonkamer en met de tuin. Zo staat deze centraal in het reilen en zeilen van dit gezin. 

Heel veel plezier in jullie nieuwe woning!

ontdek meer voorbeelden
PAKKET A

Wijziging van voor-en rechter zijgevel

PAKKET B

Je oude papieren tekening laten  digitaliseren

PAKKET D

Uitwerking met optionele visualisatie

 

Wat kunnen we voor je doen?

Neem contact met ons op.